Het vakantiehuisje is aan ons huis gebouwd, maar als gast heeft u een eigen ingang en oprit. Tussen het woongedeelte en ons huis zit een bijkeukentje, zodat het lijkt alsof het een vrijstaand huisje is. In het bijkeukentje vindt u de CV-ketel die het hele huisje van warmte voorziet. Uiteraard wordt het water hiermee ook verwarmd.Wanneer u de deur in het bijkeukentje doorgaat, komt u in het woongedeelte. Het woongedeelte bestaat uit een zitkamer met 2 banken en een stoel. Hierin staat ook een televisie  (schotelantenne), videorecorder en een radio. Naast de zitkamer is in het woongedeelte een keukenblok aanwezig met een koelkast, 4-pits gasstel met afzuigkap, en een magnetron. Verder staat er in het woongedeelte een eettafel met stoelen (eventueel met kinderstoel) en een grote kast met allerlei kopjes, borden, spellen en verdere benodigdheden. 


Er is gratis Wi-Fi internet aanwezig.
In het huisje zijn twee slaapkamers. Een kamer bevat een tweepersoonsbed (links)
en in de ander een kamer staan twee eenpersoonsbedden. (rechts)
De bedden zijn voorzien van dekbedden waarbij u de hoezen zelf mee kunt nemen of tegen een kleine vergoeding kunt lenen.
Ook is er eventueel een ledikantje aanwezig, die op aanvraag in een van de slaapkamers gezet kan worden.

Verder is er natuurlijk een (nette) douche en toilet aanwezig. Ook een volautomatische wasmachine ontbreekt niet. Langs het huisje staat hiervoor een waslijn.
Bij mooi weer is er voldoende mogelijkheid om buiten te zitten. Afgeschermd door een schutting kunt u lekker van het zonnetje genieten.
Voor de kinderen is buiten een schommel en een zandbak aanwezig.